DSB Døgn

 

 

Et nylig ”dille”, hvis man kan kalde det således, er DSB Døgnet. Konceptet går ud på, at man køber en billet for nærmest ingen penge, hvorefter man kan rejse rundt med DSB et ubegrænset antal gange indenfor et døgns tid. Man vælger i bund og grund Jylland/Fyn, Sjælland/Lolland/Falster. Kombinationsmulighederne kan variere lidt.

 

 

Jeg syntes umiddelbart godt om konceptet, da det giver en mulighed for at se noget af en anden del af landet, end man normalt gør. Dette giver – potentielt – et større indblik i landet. Antallet af solgte billetter er mange, hvorved man må konkludere, at arrangement har succes. Bagsiden af dette er, at i de tidlige og sene tog ikke har haft siddepladser nok, til dem, der gerne ville være med.

 

 

Indtil videre har jeg haft mulighed for at køre med de gange, som arrangementet været afholdt. Her kan du læse om mine oplevelser.

 

 

DSB Døgnet 26. maj 2006

 

 

DSB Døgnet 18. maj 2007

 

 

DSB døgnet i 2008 var desværre aflyst på grund af sporarbejde mellem Århus og Fredericia. På trods af dette, tager jeg alligevel af sted, selvom man skal købe billet til hver tur. Jeg valgte at tage en tur til Holstebro, hvor jeg gik rundt i nogle timer, før jeg af en omvej tog hjem igen. Jeg optog nogle billeder, som kan ses her.

 

 

 

TILBAGE

 

MAIL